Večeras u Ninu izbor za Miss Zadarske županije 2018.

 In Događanja, Obavijesti

Direkcija Miss Hrvatske suradnji sa Gradom Ninom i Nin turizmom karavanu ljepote dovodimo u ovaj prekrasan grad kada ćemo među prijavljenim djevojkama odabrati onu najljepšu koja će predstavljati županiju u finanlu Miss Hrvatske koje se održava 01.09. u Čakovcu uz izravan prijenos HRT-u.

Podsjetimo se da su sve prošlogodišnje pobjednice Miss Zadarske županije (Anja Bijelić, Ana Colić, Antonija Bucić) bile plasirane u finalu Miss Hrvatske među top 10 ljepotica stoga smo ponosni da i ove godine imamo prekrasne djevojke od koji vjerujemo će jedna postati i sama Miss izjavili su organizatori.

Putem društvenih mreža te putem weba miss.hr djevojke su se prijavljivale , a casting menagment  Antita Maričić i Antonija Grubić su se pobrinule da zaista odaberemo one najljepše koje ćemo moći vidjeti ovog petka na izboru Miss Zadarske županije u 21:00h kada će samo jedna ponijeti laskavu titulu Miss Zadarske županije 2018. 

Djevojke će se predstaviti u mnogim modnim izlazima, a ponosni smo što će jedan od modnih izlaza biti sa potpisom poznate dizajnerice Klare Ivanović iz Biograda na Moru koja će nam i ovog pute prirediti ženstvenu i glamuroznu kolekciju  u svom prepoznatljivom stilu.

Tijekom eventa ćemo ekskluzivno predstaviti brand REN te njihovu” “Ultra Comforting Rescue Mask “koja je hit na tržištu , a koje će naše ljepotice imati priliku isprobati kako bi zablistale u punom sjaju.

Za ljepotu Miss Zadarske županije biti će zaslužna Ziaja kozmetika koja je vjerni beauty prijatelj svih žena koje žele imati lijepu i zdravu kožu i kosu.

Tvrtka Sonik i ove godine je vjerni prijatelj izbora te su organizatori sretni što već četvrtu godinu zaredom uspješno surađuju, a i ove godine pobjednica Miss Zadarske županije odlazi u samo finale Miss Hrvatske kada će sa ostalim djevojkama pobjednicama svojih županija pokušati izboriti sam vrh na ovom prestižnom izboru ljepote kojeg uspješno vodi lijepa Maja Vračarić direktorica Direkcije Miss Hrvatske sa svojim timom.

Pobjednica Miss Hrvatske osvaja od autokuće AutoWill #Opel Cross Land” na korištenje tijekom svog madata, a podsjetimo da će Miss Hrvatske otputovati u Kinu 8.prosinca na otok Sanya kada će pokušati izboriti što bolji plasman u finalu Miss Svijeta.

 

 

IZVOR:  ezadar.hr

Povezane objave

Start typing and press Enter to search

hrCroatian