Savjetovanje s javnošću – SECAP – Akcijski plan održivog energetskog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama

 In Obavijesti, Savjetovanje s javnošću

Temeljem čl. 11. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ br.  25/13, 85/15 i 69/22) Grad Nin provodi savjetovanje s javnošću pri donošenju SECAP-a – Akcijskog plana održivog energetskog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama, putem svoje internetske stranice, objavom njegovog nacrta.

 

U prilogu predstavljamo izrađeni nacrt SECAP-a – Akcijskog plana održivog energetskog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama.

 

Svrha donošenja ovog Akcijskog plana održivog energetskog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama (u daljnjem tekstu SECAP) Grad Nin dio je energetske i klimatske politike jedinice lokalne samouprave s ciljem energetske tranzicije u nisko ugljično društvo otporno na klimatsku krizu.

 

SECAP donosi dvije odvojene grupe mjera za ublažavanje i prilagodbu klimatskim promjenama koje mogu biti i komplementarne.

  

S obzirom na važnost navedenog dokumenta i na odredbu čl. 11. navedenog Zakona, pozivamo Vas da se aktivno uključite i svoje prijedloge i mišljenja dostavite na e-mail:

ivona.eufondov@grad-nin.hr  ili osobno u Pisarnicu Grad Nin, Višeslavov trg 1, 23 232 Nin.  

 

Savjetovanje s javnošću je otvoreno do 29.06.2023.  

 

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga Grad Nin će izraditi i objaviti na svojoj internetskoj stranici izvješće o savjetovanju s javnošću koje će dostaviti Gradskom vijeću.

 

Download (DOCX, 19KB)

Download (PDF, 5.65MB)

Povezane objave

Start typing and press Enter to search

hrCroatian