Sajam turizma u Ninu

 In Događanja, Uncategorized

U organizaciji Grada Nina, TZG Nina i TZM Zaton pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta RH, ove subote i nedjelje u Ninu je održana prva dvodnevna manifestacija pod nazivom “Sajam turizma”.  Sajam je bio podijeljen na dva dijela i to na predavanja i radionice koje su se održavale u dvorani Doma kulture i na izlaganje  proizvoda i usluga u turizmu na Trgu hrvatskih branitelja.

Cilj sajma je omogućiti bolji plasman proizvoda i usluga poduzetnika i obrtnika uz istovremeno podizanje kvalitete turističke ponude u regiji. Prezentacijom poduzetnika i obrtnika, uz ostale dionike u turizmu, želja nam je bila poduzetnicima i zainteresiranim građanima omogućiti lakši i bolji pristup informacijama, ukazati na mogućnosti koje im se nude te potaknuti brži i kvalitetniji razvoj ruralnih područja koji bi istovremeno utjecao i na urbani razvoj ovog područja.

Ovim putem se želimo zahvaliti Ministarstvu poduzetništva i obrta na pokroviteljstvu, suorganizatorima sajma TZG Nina i TZM Zaton te svim sudionicima i svim posjetiteljima na odazivu u velikom broju.

Izvučenu nagradu (fotografiranje jednog apartamana od strane profesionalnog fotografa) može preuzeti osoba koja ima, na nagradnom listiću, broj 0039494.

Veselimo se sljedećem “Sajmu turizma”!

Pogledajte galeriju…

 

Povezane objave

Start typing and press Enter to search

hrCroatian