Petra Predovan dobitnica Oskara znanja

 In Iz medija, Obavijesti

Petra Predovan dijeli treće mjesto s Rokom Burelom na Županijskom natjecanju iz engleskog jezika. Melisa Čaušević i Merima Čaušević osvojile su prvo i treće mjesto na natjecanju iz poznavanja islamskog vjeronauka

Gradonačelnik Grada Nina Emil Ćurko primio je jučer u Gradskoj Vijećnici učenike i mentore OŠ Petar Zoranić Nin, koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na Županijskom i Državnom natjecanju i uručio  im prigodne poklone. Tako je učenica osmog razreda Petra Predovan osvojila prvo mjesto na Državnom natjecanju iz biologije. Njezina mentorica je bila profesorica Ana Čulina. Petra Predovan i profesorica Ana  Čulina danas su u Zagrebu na dodjeli Oskara znanja, koji se dodjeljuje  učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima. Dodjela Oskra znanja održava se u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja, agencije za odgoj i obrazovanje te Hrvatske zajednice Županija.

Petra Predovan dijeli treće mjesto s Rokom Burelom na Županijskom  natjecanju iz engleskog jezika. Mentorica im je bila profesorica Ivana  Milin.

Učenice Melisa Čaušević i Merima Čaušević osvojile su prvo i treće  mjesto na natjecanju iz poznavanja islamskog vjeronauka, a uz pomoć  vanjskog mentora. (M.K.)

Povezane objave

Start typing and press Enter to search

hrCroatian