OBAVIJEST O PRIJAVI ŠTETE NASTALE U ELEMENTARNOJ NEPOGODI 11.09.2017. GODINE ZA PODRUČJE GRADA NINA

 In Obavijesti

Na radnom kolegiju gradonačelnika  donesena je odluka o početku prikupljanja prijava o nastalim štetama izazvanim nevremenom na administrativnom području Grada Nina.

Sve nadležne gradske službe bit će na terenu tijekom čitavog dana i obilaziti sve javne objekte. Također, sve gradske ustanove i poduzeća ubrzano rade na utvrđivanju i sanaciji nastalih šteta.

Formiran je poseban ured, na adresi Višeslavov trg 1,  koji će raditi od 8 do 15 sati svakog dana, uključujući subotu i nedjelju,  u kojem će građani i pravne osobe moći preuzeti i predati obrasce za prijavu štete.

Početak zaprimanja ispunjenih obrazaca je od trenutka kada se proglasi elementarna nepogoda na području Zadarske županije. Kontakt telefon ureda: 023/265-542. Obrasci su dostupni na ovoj web stranici i u Gradskoj upravi Grada Nina  od danas, 12. rujna 2017. godine.

Krajnji rok za prijavu štete i dostavu obrazaca je, sukladno Zakonu o zaštiti od elementarnih nepogoda i Metodologiji za procjenu štete od nepogoda, 8 dana od dana kada župan Zadarske županije proglasi elementarnu nepogodu.

GRADSKO POVJERENSTVO ZA PROCJENU

ŠTETA OD ELEMENTARNIH NEPOGODA

GRADA NINA

Obrazac

Download (DOCX, 17KB)

Povezane objave

Start typing and press Enter to search

hrCroatian