Ne propustite prvu “Zatonsku mujsulu”

 In Događanja, Obavijesti, Uncategorized

Prva lignjijada u Zatonu pod nazivom „Zatonska mujsula“ održati će se u Zatonu (kod mula Porat, Šetalište kneza Branimira 1) u subotu 12. studenog 2022. s početkom u 15:30 sati. Prijave na dan natjecanja počinju u 12:00 sati a završavaju u 15:00 sati a sve će biti popraćeno kolačima i pićem dobrodošlice.

Ovo je natjecanje još u najavi većini lignjolovaca zračilo potencijalom koji garantira iznimno dobro i kvalitetno druženje i zabavu dok sam lov i ulov, ipak u prvom redu ovisi o spretnosti natjecatelja i ponešto o faktoru sreće.

Program će voditi popularni Igor Jelenić Toto uz nastup grupe Vista. Sve natjecatelje i goste očekuje bogata lutrija i gastronomska ponuda te iznenađenje za najmlađe goste.
Natjecanje će se održati u organizaciji Športskog ribolovnog društva Zaton u suradnji s Turističkom zajednicom mjesta Zaton, Udrugom za poticanje razvoja mjesta Zaton „Kaštel“, Malonogometnim kluba Zaton i Gradom Ninom.

Za za sva pitanja vezana uz natjecanje se može se kontaktirati organizatora pozivom na broj mobitela 091 150 5462.

Nagrade za natjecatelje su iduće:
• Tri prvoplasirane ekipe osvajaju medalje pehare i prigodne poklon-pakete.
• Nagrađuje se najmlađi i najstariji natjecatelj.
• Nagradu će dobiti i posada s najlakšim prijavljenim i izvaganim ulovom.
• Natjecatelje očekuju i brojne druge bogate nagrade iznenađenja kao i tombola za sve prisutne.

Propozicije natjecanja prenosimo u cijelosti:
1. Natjecanje je ekipno, a ekipu čine maksimalno tri natjecatelja koji moraju biti u istom plovilu.
2. Sastav ekipa može biti mješovit što znači da u plovilu mogu biti i juniori i seniorke i seniori s tim da u ekipi ne može biti više od dva juniora.
3. Kotizacija iznosi 200 kuna po plovilu bez obzira na broj natjecatelja na plovilu.
4. Prijave za natjecanje počinju u 12:00 sati i traju do 15:00 sati na dan natjecanja.
5. Prijava postaje važeća nakon uplate kotizacije, preuzimanja startnog broja i upisivanja imena i prezimena članova posade, OIB-a voditelja posade, registracijske oznake plovila, te uvida u dozvolu za upravljanje brodicom i ribolovnu dozvolu.
6. Prilikom prijave svaka ekipa dobija startni broj kao i najlonsku vrećicu sa ispisanim startnim brojem u kojoj je dužna predati ulov.
7. Natjecatelji su duži prije početka natjecanja zastati na Startnoj liniji koja se proteže od ‘glave mula na Donjem kraju’ i ‘glave od Porta’. Nakon što sudački brod oglasi start natjecatelji mogu krenuti prema lovnoj zoni. Početak lova je u 15:30 i bit će označen sirenom i signalnom raketom sa sudačkog plovila
8. Završetak natjecanja je u 18:30 sati i bit će označen sirenom i signalnom raketom sa sudačkog plovila.
9. Ulov se predaje u zavezanoj vrećici s pripadajućim startnim brojem na mulu Porat nakon čega se plovila mogu vratiti u odgovarajuće lučice i privezišta. Predaja ulova je do 19:00 sati.

 

Izvor: https://ezadar.net.hr/

Povezane objave

Start typing and press Enter to search

hrCroatian