KONZULICA VELEPOSLANSTVA IZRAELA POSJETILA GRAD NIN

 In Iz medija, Obavijesti

Konzulica veleposlanstva Izraela gospođa Irit Shneor u ponedjeljak je posjetila Grad Nin. Konzulicu Shneor je primio gradonačelnik Emil Ćurko, dogradonačelnica Dalija Pavlović Peroš a prijemu su nazočili i predstavnici susjednih jedinica lokalnih samouprava, Luka Perinić, načelnik Općine Vrsi, zamjenica načelnika Općine Privlaka, Nina Škibola te direktor tvrtke „Vodovod Vir“ Hrvoje Bašić.

Konzulica Shneor iskazala je velik interes za Projekt poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Nin-Privlaka-Vrsi kojim će se izgraditi mreža odvodnje i obnoviti vodovodna mreža u Gradu Ninu i općinama Privlaka, Vir i Vrsi ukupne  vrijednosti od 397,2 milijuna kuna, a koji će se sufinancirati s 224,9 milijuna kuna bespovratnih sredstava strukturnih fondova Europske Unije, te mogućnost ulaska izraelskih tvrtki u navedeni projekt, a koje imaju znatna iskustva u poslovima izgradnje sustava odvodnje diljem svijeta.

Konzulicu Shneor gradonačelnik Ćurko upoznao je i s ostalim kapitalnim projektima Grada Nina, čija realizacija i traženje investitora tek slijede.

Povezane objave

Start typing and press Enter to search

hrCroatian