Javni poziv za sudjelovanje na sajmovima lokalnih proizoda u Ninu

 In Natječaji, Obavijesti

Poštovani,

Grad Nin organizira Sajmove lokalnih proizvoda tijekom ljetne sezone 01.07-31.08. 2017. s ciljem unaprijeđenja turističke sezone, te predstavljanje lokalnih proizvoda.

Pozivaju se svi zainteresirani proizvođači poljoprivrednih proizvoda, marikulture i gastronomije (vino, rakija, suhe smokve, med,pršut, šokol, sir, kolačići sa začinima, riba) koji žele izlagati i prodavati svoje proizvode da se jave na iskazani interes popunjavanjem obrasca za prijavu koji se može preuzeti na stranicama Grada Nina.

Sve štandove osigurava Grad Nin, na poziciji u Ninu Višeslavov trg,  te u Zatonu Šetalište kneza Branimira (Jaz).  Sajmovi bi se organizirali četiri puta tijekom tjedna, gdje bi se dva dana održavali u Ninu, te dva dana u Zatonu.

Kotizacija iznosi 50 kn po danu.

Kako je broj štandova ograničen, molimo da se što prije prijavite, kako bi na kvalitetan način prezentirali gastronomiju ovog kraja.

Prijave se zaprimaju do 15.04.2017, a mogu se dostaviti osobno u Grad Nin ili preporučenom poštom na Grad Nin, Višeslavov trg 1, 23232  Nin ili e-mailom: ivona.stulic@gmail.com i pesa.komunalno@grad-nin.hr.

Grad Nin

 

Download (DOC, 25KB)

Povezane objave

Start typing and press Enter to search

hrCroatian