GRADONAČELNIK NINA PRIMIO ZLATNU SKAKAČICU U VODU MARIU MAGAŠ

 In Obavijesti

Gradonačelnik Nina Emil Ćurko sa suradnicama, pročelnicom – Ninom Čulinom, višom savjetnicom za društvene djelatnosti – Lindom Maraš, višom savjetnicom za kulturu i informiranje – Marijanom Ramov te višom stručnom suradnicom za poslove pisarnice i arhive – Ninom Ljubičić, u Gradskoj vijećnici Grada, priredio je svečani prijem za uspješnu ninsku skakačicu u vodu Mariu Magaš, njene roditelje i trenere  ŠKSV „Arno“ iz Zadra.

 

Mladoj kadetkinji Marii, koja je na Zimskom kadetskom i juniorskom prvenstvu Hrvatske u skokovima u vodu, održanom u Zagrebu od 23.-25. veljače 2024. godine, osvojila dva prva mjesta u skokovima na (1 i 3 metra) te drugom mjestu na skokovima s 5 metara, Gradonačelnik je čestitao te istaknuo kako su i on i Grad ponosni što imaju ovakve mlade nadarene ljude i sportaše. „Pokazala si da se trud uistinu uvijek isplati te kako se upornošću i voljom mogu ostvariti sjajni rezultati i na tome u ime Grada Nina i tebi i tvojim roditeljima kao i odličnim trenerima iskreno čestitam.  Nadam se da će nastaviti s još većim žarom i htijenjem te da ćeš svojim sportskim uspjesima proslaviti i svoj grad“.

 

Mariin trener Arno Longin rekao je kako je Maria krenula trenirati s 6 godina te da baš nikad ne propušta svoje treninge, neovisno o bolesti ili ozljedama. Dominirala je vrlo rano u svim kategorijama u koje je prelazila i nedvojbeno se radi o sportskom dragulju, koja ne samo da je odlična sportašica već i odlična učenica.

 

Na kraju prijema Gradonačelnik je mladoj sportašici kao i njenom sportskom klubu „Arno“ uručio prigodne poklone uz želje za prvenstveno izostanak bilo kakvih sportskih ozljeda te što uspješnije buduće rezultate.

Napisala: Marijana Ramov

Povezane objave

Start typing and press Enter to search

hrCroatian