Grad Nin sa 100 tisuća kuna pomaže stradala područja; “Znamo koliko znači kada vam se pomogne u nevolji”

 In Iz medija, Najnovije, Obavijesti

Duboko dirnuti stanjem nakon razornog potresa, građani Nina s Gradskom upravom i Stožerom civilne zaštite Grada Nina izražavaju žaljenje i sućut obiteljima tragično preminulih građana Petrinje i Gline.

Jučer odmah u poslijepodnevnim satima krenulo se u prikupljanje pomoći za potresom razorene gradove i mjesta u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Neusporediv je događaj koji je pogodio grad Nin 2017. godine, kada se dogodila katastrofalna poplava koja je Ninu napravila veliku materijalnu štetu, no na sreću bez ljudskih žrtava, s ovim razornim potresom koji je odnio ljudske živote, koji su nenadoknadiv gubitak za obitelji, i cijelu Hrvatsku.

I upravo je Nin primjer kako je sve nadoknadivo osim ljudskih života, jer kako se Nin obnovio uz pomoć Hrvatske vlade, Ministarstava, tvrtki, tako će se i naši porušeni gradovi Petrinja, Sisak, Glina te sva okolna mjesta pogođena  potresom, ponovno dići na noge, kažu iz Grada Nina.

Iskreno i opravdano vjerujem u državni vrh, u činjenicu da će se izgraditi i obnoviti, no na žalost ostat će bol za izgubljenim ljudskim životima. Naša podrška i misli su s našim unesrećenim gradovima”, poručio je gradonačelnik Emil Ćurko.

IZVOR: https://www.antenazadar.hr/clanak/2020/12/grad-nin-sa-100-tisuca-kuna-pomaze-stradala-podrucja-znamo-koliko-znaci-kada-vam-se-pomogne-u-nevolji/

Povezane objave

Start typing and press Enter to search

hrCroatian