Zahtjev za izradu priključka na javni sustav odvodnje

 In Najnovije, Obavijesti, Obrasci za preuzimanje

Poštovani građani

kako bi započeo postupak priključenja na javni sustav odvodnje potrebno je predati Zahtjev za izradu priključka (sa navedenom potrebnom dokumentacijom). Zahtjevi se predaju na adresu Grad Nin, Višeslavov trg 1,232232 Nin, neposredno predajom u prostorijama Gradske uprave ,dostavom pošte na navedenu adresu ili dostavom putem email-a na  prikljucak.gradnin@gmail.com.

Svi zaprimljeni zahtjevi će biti proslijeđeni tvrtki/nositelju projekta Vodovod-Vir d.o.o. te ćete nakon izrade tehničke dokumentacije Vašeg priključka biti kontaktirani.

Napomena: S obzirom da se još uvijek izvode radovi na izgradnji kanalizacijske mreže trenutno nije moguće korištenje sustava javne odvodnje, međutim zbog velikog broja priključaka i očekivanja da će sustav javne odvodnje postati funkcionalan oko ljeta 2024. godine započeli smo sa prikupljanjem zahtjeva za izradu kanalizacijskih priključaka.
Nakon što sustav javne odvodnje postane funkcionalan dati će se obavijest putem medija, te na web stanicama Grada Nina, Općine Vrsi, Općine Privlaka i tvrtke Vodovod-Vir d.o.o. da korisnici koji imaju izgrađen kućni priključak mogu početi koristiti sustav javne odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda.

U nastavku vam prilažemo obrazac Zahtjeva i pojašnjenje.

S poštovanjem,

Grad Nin

 

Prilozi:

Download (DOCX, 142KB)

Download (DOCX, 430KB)

Povezane objave

Start typing and press Enter to search

hrCroatian